Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
llista espera abonament CEM Can Roca

En llista d’espera per abonar-te al CEM Can Roca?

Una vegada el CEM Can Roca va arribar al nombre màxim d’abonats, l’Ajuntament de Castelldefels va obrir una llista d’espera amb la voluntat d’atendre les peticions en funció de les baixes que poguessin produir-se amb dos objectius bàsics: transparència i equitat. Per això, si ets a la llista d’espera, t’expliquem com es gestiona. Pots consultar la llista d’espera actual del CEM Can Roca aquí.

Si vas dur a terme la petició d’alta i la conseqüent incorporació a la llista d’espera rebràs un SMS o correu electrònic personalitzat amb dues dades:

  • Data de la petició.
  • Codi d’identificació personal.
EXEMPLE: 
CEM Can Roca: Jordi Fernández, en referència a la teva petició d’abonament, et facilitem: DATA DE LA PETICIÓ 09/12/19 i CODI IDENTIFICATIU 43083
El document mostra l’ordre, la data de la petició i un codi d’identificació personal

Així com una sèrie d’obligacions per a totes les usuàries i usuaris:

Com m’avisaran i fins quan podré contestar?

T’enviarem un missatge al telèfon mòbil (SMS) i/o a l’e-mail facilitat en el moment de la petició.

A partir del dia laborable següent a la notificació, l’interessat/da disposarà de 10 dies laborables per contactar amb el CEM Can Roca i programar una cita per formalitzar l’abonament.

Passat aquest temps sense resposta, s’entendrà que la petició ja no interessa, s’eliminarà de la llista i s’avisarà a la següent persona.

Preferència per motius mèdics

S’atendran peticions mèdiques que prescriguin de manera raonada l’activitat aquàtica. Per a persones empadronades a Castelldefels. La petició caldrà fer-la a abonats.esports@castelldefels.org adjuntant la documentació mèdica. L’abonament assignat serà exclusivament per l’ús dels espais aquàtics (sense activitats dirigides ni accès a la sala de fitness)

Quantes places hi ha disponibles?
El 8% de l’aforament del CEM Can Roca: 500 places.
En cas que es cobreixin totes les places, s’obriria una llista d’espera.

Preferència per lligam familiar

Si estàs a la llista d’espera des d’abans del 19 de maig de 2021 i la teva família ja disposa d’un abonament en actiu, podràs integrar-te de manera preferent sempre que es donin aquestes circumstàncies:

Filles i Fills:

  • Tens 29 anys o menys.
  • Estàs empadronats al domicili familiar.

Parelles:

  • Disposes d’un llibre de família o certificat de residència conjunta amb un mínim de dos anys de convivència.

Preferència per motius socials

Les persones amb risc d’exclusió social i/o en situació de vulnerabilitat podran abonar-se de manera preferent. Aquestes persones caldrà que aportin un informe complet del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelldefels on s’indiquin els motius pels quals es prescriu la pràctica d’exercici físic.

Quantes places hi ha disponibles?
L’1% de l’aforament del CEM Can Roca: 63 places. En cas que es cobreixin totes les places, s’obriria una llista d’espera.

Quin abonament s’oferirà?
Abonament trimestral, renovable a condició que s’aporti un nou informe de Serveis Socials abans del venciment.

On puc consultar el preus d’abonaments actuals?

I si vols calcular el teu preu pots fer servir la nostra calculadora. Per a qualsevol altre qüestió relacionada amb aquest tema, hauràs de contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels trucant per telèfon (936641054/ 664242892) o per correu electrònic: abonats.esports@castelldefels.org

Back To Top