Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Coneix les Candidatures!
Femení -18 anys

Ariadna Tejero, Club Piragüisme Castelldefels

Femení +18 anys

Elena Bodi, Cable Wake

Masculí -18 anys

Masculí +18 anys

Qui pot participar?

Totes les entitats esportives i clubs de Castelldefels, podran presentar a concurs un sol esportista o equip per categoria que serà enviat a la Comissió Gestora, que el traslladarà al Comitè d’Anàlisi i d’estudi de les candidatures, per a la seva deliberació.

Les categories

Un total d’11 categories, a més de les distincions especials pels sèniors que han pujat de categoria per classificació, pel foment dels valors de l’esport, l’aniversari de la fundació d’entitats, l’organització d’esdeveniments esportius de rellevància o pels castelldefelencs amb èxit esportiu rellevant formen el conjunt de les categories.

Els Premis

A la Nit de l’Esport de Castelldefels, tothom hi guanya. En cada categoria, els guanyadors i les guanyadores rebran una placa o trofeu durant la cerimònia, però tots els candidats i candidates tindran una menció especial que els acreditarà com a finalistes.

L'Organització

Una Comissió gestora formada per l’Ajuntament de Castelldefels, La Voz i les entitats esportives locals és l’òrgan responsable de l’organització de l’esdeveniment. Un Comité d’Anàlisi i estudi de les candidatures seleccionarà els primers finalistes de les categories individuals i per equips. El Jurat resolutori decidirà els guanyadors de les categories individuals, de les categories d’equips i de la categoria de tècnics.

L'Esdeveniment

El format de l’acte tindrà una part principal d’entrega de premis, els/les assistents estaran asseguts i, posteriorment es preveu un refrigeri. L’acte tindrà lloc el divendres 5 de maig a les 20:00 hores al Pavelló Esportiu de Can Vinader.

Votació popular

La ciutadania de Castelldefels podrà votar a través de xarxes socials de la XXIII Nit de l’Esport a les quatre categories individuals de millor esportista (masculí i femení i de més de 18 anys i de formació). Els escollits seran finalistes de les seves respectives categories.

La Nit de l'Esport és un esdeveniment organitzat per:

Back To Top