skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
KITESURF A LA PLATJA

L’oficina de gestió del kitesurf a Castelldefels, des d’on es gestiona i supervisa la pràctica del surf d’estel a la platja de la Pineda entre els carrers 9 i 9 bis. Es tracta del primer tram regulat per practicar aquest esport a les comarques de Barcelona. Des que es va obrir, han navegat uns 150 surfistes i eren uns 80 el dia de màxima concurrència.

En aquesta zona, es pot practicar kitesurf de dilluns a divendres, de les 16:00 hores de la tarda a les 20:00 hores. Això sí, si les condicions meteorològiques són les adequades.

CANAL OLÍMPIC DE CATALUNYA

El Canal Olímpic de Catalunya és una instal·lació de 43 hectàrees de superfície, de les quals 15 corresponen a la làmina d’aigua (1.250 x 130 m), la resta es reparteixen entre els sistemes d’accessos, la vialitat interna, els aparcaments, les zones verdes (15 ha) i les edificacions.

En l’equipament esmentat, tenen lloc activitats lúdico-esportives destinades tant als abonats de la instal·lació com al públic en general i, molt especialment, a escoles i centres d’ensenyament així com a l’esport federat, tant en l’aspecte d’entrenaments com en el de la competició.

Back To Top