skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
KITESURF A LA PLATJA

L’oficina de gestió del kitesurf a Castelldefels, des d’on es gestiona i supervisa la pràctica del surf d’estel a la platja de la Pineda entre els carrers 9 i 9 bis. Es tracta del primer tram regulat per practicar aquest esport a les comarques de Barcelona. Des que es va obrir, han navegat uns 150 surfistes i eren uns 80 el dia de màxima concurrència.

En aquesta zona, es pot practicar kitesurf de dilluns a divendres, de les 16.00 hores de la tarda a les 20.30 hores de la nit. Això sí, si les condicions meteorològiques són les adequades. El principal requisit és que el vent mantingui una constància superior a uns quinze nusos.

CANAL OLÍMPIC DE CATALUNYA

El Canal Olímpic de Catalunya és una instal·lació de 43 hectàrees de superfície, de les quals 15 corresponen a la làmina d’aigua (1.250 x 130 m), la resta es reparteixen entre els sistemes d’accessos, la vialitat interna, els aparcaments, les zones verdes (15 ha) i les edificacions.

En l’equipament esmentat, tenen lloc activitats lúdico-esportives destinades tant als abonats de la instal·lació com al públic en general i, molt especialment, a escoles i centres d’ensenyament així com a l’esport federat, tant en l’aspecte d’entrenaments com en el de la competició.

Back To Top