Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Programa Esport i Igualtat Castelldefels

Castelldefels és un municipi actiu i es troba en constant canvi, adaptant-se a les necessitats de la seva ciutadania i del seu context social, econòmic i normatiu. La pràctica esportiva a Castelldefels es una realitat creixent i un dels motius d’aquest increment es sense cap dubte la incoporació de les nenes, noies i dones a l’esport.

L’Ajuntament té la voluntat de treballar la igualtat de gènere i l’esport, i per aquest motiu es va iniciar el treball de forma conjunta amb les entitats esportives del municipi la temporada 2022-2023, on es van establir les bases per conèixer la realitat del nostre municipi en clau de génere amb una auditoria, es va continuar amb la realització d’un pla d’acció.

El pla d’acció vol actuar sobre una òptica global i àmplia per tal de poder definir les estratègies de futur que incidiran en l’àmbit de la igualtat de gènere en l’activitat física i l’esport a curt, mitjà i llarg termini. La identificació d’aquestes estratègies conduiran al desenvolupament d’una eina dinàmica, de qualitat i completa que permetrà avaluar les accions proposades.

Fons documental Programa Esport i Igualtat

Infografia-resum de l’Auditoria

Back To Top