Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Passejada fàcil i plana pel litoral del municipi. Recorrerem el Passeig Marítim en tota la seva longitud de terme a terme, començant des del punt mitjà. Caminada distreta i relaxant amb el mar de fons i la platja al costat.

Distància

Caminada Circular: 10,0 km

Dificultat

Baixa

Duració

Temps estimat: 3 hores

Risc

Els propis d’una caminada urbana. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat, respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació

Desnivell

0 metres acumulats positiu

Kilocalories

1.000 Kcal

Característiques

Caminada urbana.

Wikiloc

Descàrrega del track aquí

LA RUTA, PAS A PAS...

Punt de partida i arribada: pàrquing que hi ha a la cruïlla del carrer 11 amb el Passeig Marítim.

Des d’aquest punt caminarem uns metres direcció al mar, fins a trobar el Passeig Marítim que hi ha just  tocant la sorra de la platja.

En arribar al passeig, l’agafarem en direcció Est (mirant al mar a l’esquerra) i iniciarem aquest primer tram d’anada i tornada de 3,5 km. Just en aquesta cruïlla hi ha, a la sorra, un petit parc de vegetació dunar.

Pocs metres més endavant, a mà esquerra, veurem uns pins totalment deformats pel vent i al seu costat, una escultura en homenatge als donants de sang.

Poc abans d’1 km trobarem la plaça de les Palmeres. Singular composició que ha sigut escenari de diferents filmacions.

Uns metres més endavant veurem al Club Marítim i les seves barques a la sorra.

Tot seguit veurem el parc de les dunes i a pocs metres el límit municipal de Gavà (hi ha un cartell anunciant el canvi, a més que el passeig canvia de forma). Donarem la volta en aquest punt i tornarem per on hem vingut, tot i que podem passar a veure l’escultura “la Nau” (veler) situada dins del petit parc de les dunes.

A l’arribar al carrer 11, punt de sortida, si continuem recte, podem començar l’altre tram, el que va direcció Oest (mirant al mar, cap a la dreta). (Versió Est 3,5 km – versió Oest 6,5 km – ruta sencera 10,0 km).

Molt a prop del carrer 11, trobarem l’Oficina d’Informació i Turisme i davant d’ella el banc gegant, tot un símbol, recent, de la nostra platja.

Pocs metres més endavant, ens endinsarem en un tram d’uns 2 km on el passeig està literalment construït damunt la sorra.

Passarem el Club Nàutic i veurem les barques a la sorra.

Al final d’aquest tram per damunt la sorra, veurem que el passeig fa un quatre, una dobla corba i segueix recte, en aquest punt hi ha l’escultura de Lorenzo Quinn titulada: “Dar y Tomar”.

Seguint pel passeig, ben aviat veurem un pont per a cotxes a mà dreta que passa per damunt de l’autopista i la via del tren.

A 1 km aproximadament d’aquest pont, en veurem un altre que coincideix amb el final del terme municipal.

Veurem un cartell anunciant el municipi veí: “Les Botigues de Sitges” i també ho notarem per la diferència de construcció del passeig Marítim.

Arribada al pàrquing del carrer 11, inici i final d’aquesta ruta.

Actualitzat agost/2018

Tornarem enrere pel carrer Isaac Peral fins al carrer de l’Església, girarem a l’esquerra en direcció sudoest. Aquest carrer ens durà directament fins a la plaça de l’Ajuntament / Església. Origen i final d’aquesta caminada.

Back To Top