skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
S’ajorna L’inici Dels Cursos De Salut I Natació Infantil I Adults

S’ajorna l’inici dels cursos de salut i natació infantil i adults

Malauradament hem de comunicar que s’ajorna l’inici dels cursos de salut i natación infantil i adults que estava presvist reprendre després de les vacances de Setmana Santa perquè no es donen les condicions òptimes. No obstant això, els cursos de natació per infants de 3 i 4 anys si que es reprendran com estava previst a partir del 6 d’abril.

Des del punt de vista del cobrament, es giraran els rebuts dels cursos de 3 i 4 anys a partir del 6 d’abril, i una vegada tinguem data confirmada per la resta de cursos es girarà el rebut corresponent a la durada del curs en el cas d’abonament trimestral.

Des del punt de vista de les devolucions, en el cas d’activitat anual, quan hagi data d’inici confirmada, es retornarà d’ofici la quantitat corresponent al període afectat via transferència bancària.

Obertes les dutxes wellness i d’hidromassatge

Una bona notícia és que ja estan a disposició dels abonats i abonades la banyera d’hidromassatge i les dutxes wellness, això si, amb un aforament limitat de 3 persones per espai.

Us recordem que Si us estimeu més esperar a venir a fer ús del CEM Can Roca i no vols donar de baixa el teu abonament, existeix la possibilitat de suspendre’l entre 3 i 6 mesos. El cost del servei és de 10 € per abonament. La suspensió afectarà a tots els membres i caldrà comunicar-ho al correu electrònic abonats.esports@castelldefels.org

Back To Top