Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org

EL BBA CASTELLDEFELS TANCA LA TEMPORADA 2015-16 AMB ELS OBJECTIUS ASSOLITS

El passat dijous 5 de maig el BBA Castelldefels, la línia sènior professional del Club Bàsquet Castelldefels, va posar el punt i final a la temporada 2015-16 perdent per 70-57 a la pista del CB Cornellà. El conjunt dirigit per Boris Balibrea, malgrat aquesta derrota, ha tancat amb excel.lent nota un curs històric en què ha assolit el principal objectiu proposat abans del seu inici, que no era altre que la permanència a la lliga EBA, el quart màxim nivell del bàsquet estatal.

Els castelldefelencs van quedar enquadrats en la primera fase de la competició al grup C ‘B’, lligueta regular definitòria de la segona meitat del curs. Així els de Can Vinader havien de quedar entre els cinc primers per a classificar-se per a la fase ‘d’ascens’, el denominat grup C-1, i en una recta final espectacular ho van aconseguir com a cinquens guanyant els tres darrers encontres i segellant la permanència ‘de facto’ amb una inoblidable victòria a Castellbisbal (71-78). 8 victòries i 10 derrotes en va ser el bagatge.

Ja al grup C-1, el premi al bon esforç realitzat anteriorment, el BBA ha ofert una gran imatge i ha acabat amb un total, sumant l’acumulat de la primera fase i computant els duels directes anteriors, de 7 victòries i 10 derrotes per a la 7a posició definitiva. Només els 3 primers –L’Hospitalet, Aracena-Collblanc i CB Quart– accedien a la fase d’ascens a LEB Plata, però en el cas del BBA la 7a posició final ha estat entesa com a més que positiva tenint en compte l’altíssim nivell de la competició i que en cap cas l’horitzó d’un possible ascens entrava en els plans previstos.

Finalitzat el curs des de l’entitat ja preparen amb cura una temporada 2016-17 que tot i el gran regust que ha deixat l’actual serà de canvis per a un equip que vol seguir consolidant-se i creixent a l’EBA.

Back To Top