Saltear al contenido principal
936 641 054 esports@castelldefels.org
EL CLUB D’ESCACS CASTELLDEFELS ASCENDEIX A PRIMERA DIVISIÓ

EL CLUB D’ESCACS CASTELLDEFELS ASCENDEIX A PRIMERA DIVISIÓ

Indiscutiblement la temporada 16-17 passarà a la història d’aquesta jove entitat, nascuda l’any 1998. I és que enguany, per primer cop en la seva història, el Primer Equip, l’A, del Club d’Escacs Castelldefels, ha assolit l’ascens a la Primera Divisió de la Federació Catalana d’Escacs, la segona màxima categoria de l’àmbit català. 

Després d’una campanya extraordinària el conjunt castelldefelenc va ratificar en recents dates aquest merescut èxit en acabar com a campió del Grup 3 de la Segona Divisió en una brillant última jornada celebrada al Club Jake de L’Hospitalet. El CEC, però n’era el virtual campió des de la cita anterior, quan s’havia imposat amb contundència al que ha estat el seu gran rival, que no ha estat altre que el CEUC Sant Feliu.

Marcelo Panelo, Juan Antonio Villar, Xavier Osuna, José Luis Gurrutxaga, Iván Paquico, Miguel Serrano, Marco Campo, Daniel Reyes, Josep Gutiérrez i Pedro Valarezo -integrants de l’equip A- han estat els principals artífex d’un èxit en què també hi han col.laborat Paco Gris i Pedro Martínez -de l’equip B-. 

Campanya rodona per a una entitat en què també han ascendit el B i el C. 

Els hi recordem, per a totes aquelles persones que no ho sàpiguen, que el Club d’Escacs Castelldefels té la seva seu al local de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, a l’Avinguda Lluís Companys,16 de la nostra ciutat (Barri de Can Roca) i que els/les interessats/des en formar-ne part només han de passar per allà, de dilluns a divendres (18h) i demanar la informació pertinent. 

També ho poden fer als telèfons:

619 108 358
617 527 297
607 240 252

o enviant un e-mailclubescacscastefa@hotmail.com  

Enhorabona, Club d’Escacs Castelldefels

 

Volver arriba