Saltear al contenido principal
936 641 054 esports@castelldefels.org
EL DERBI CCR ‘B’- FS TIBU-RON CASTELLDEFELS, FOCUS D’INTERÈS DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU A CASA NOSTRA

EL DERBI CCR ‘B’- FS TIBU-RON CASTELLDEFELS, FOCUS D’INTERÈS DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU A CASA NOSTRA

Quan afrontem l’equador del mes de maig, i arribem al final de les competicions en la gran majoria de les lligues amb representació castelldefelenca, ens trobem una cita ineludible amb el món del futbol sala.

I és que demà dissabte 14 de maig, des de les 19:45h al Pavelló de Can Roca, CCR ‘B’ COLEGIO SANTO ÁNGEL i FS TIBU-RON CASTELLDEFELS disputen el partit corresponent a la 24a jornada del grup 3 de la Primera Catalana masculina de Futbol Sala. En aquest cas seran els col.legials els que exerceixin com a locals, amb un filial que ara mateix ocupa la 6a posició amb 34 punts i un Tibu-Ron que és 4t amb 38. Recordem que finalitzada la jornada només en restaran dues per a cloure el curs.

Els demà locals hi arriben després de dues derrotes consecutives vers PB La Palma (5-6) i Pla de Llobregat (6-1) mentre que els grocs, el Tibu-Ron, es van treure l’espina el passat dissabte contra el Santa Isabel Tremedal (victòria per 5-1) després de la derrota encaixada contra el Frederic Mistral.

Amb res més en joc que la rivalitat pròpia d’un derbi, esperem viure un bon espectacle tal i com va succeir a la primera volta, matx en què després de 40 minuts vibrants i intensos la victòria va ser pel CCR ‘B’ (4-5) mercè a un gol als darrers segons.

 

Volver arriba