skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

ELS SÈNIORS DEL CASTELLDEFELS HOCKEY CLUB ACABEN LA TEMPORADA AMB SORT DIVERSA

El passat cap de setmana va arribar a la seva fi la temporada 16-17 per als Sèniors, Femení i Masculí, del CHC (Castelldefels Hockey Club), i ho va fer amb un regust prou diferent.

Comencem pel Sènior Femení, que una temporada més ha disputat competició de la Primera Divisió Nacional, la segona màxima categoria de l’hoquei herba femení espanyol. Les roig-i-negres van tancar el curs el passat diumenge al migdia rebent la visita del Real Sociedad de Tenis, conjunt cantàbric, al que van derrotar per 4-2, amb gols de Carla Díaz, Tania Escaich, Ana Milla i Estrella Ruiz.

Després d’aquest resultat el conjunt dirigit per Salva Tomàs, havent signat una creixent lliga, l’ha clos en 6a posició fruit de 6 victòries, 3 empats i 9 derrotes, quelcom molt meritori tenint en compte la joventut del bloc, circumstància que fa albergar grans esperances de cara al curs 17-18. Tània Escaich, un cop més, ha destacat en l’aspecte realitzador sent, amb 15 gols, la segona màxima ‘artillera’ de la competició.

Pel que fa al Sènior Masculí, i malgrat lluitar fins al final, cal dir que no ha pogut aconseguir l’objectiu de la permanència a Primera Catalana, retornant a Segona Catalana després d’una campanya en què, en una situació similar a la de les nois, ha ofert la seva millor versió en el tram final de la competició. En l’últim partit de lliga, disputat dissabte, els castelldefelencs van caure al camp del RC de Polo (4-3), derrota que va certificar el seu descens. El balanç general de la fase decisiva, la de permanència, ha estat de 3 victòries, 1 empat i 10 derrotes, quelcom que ha deixat els roig-i-negres vuitens i últims.

Tanmateix, la joventut del bloc i la qualitat dels joves que venen de les categories inferiors fan albirar el futur amb optisme, ja que de ben segur intentaran recuperar la categoria perduda en la 17-18.

Back To Top