skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Esport des de casa, sense excuses!

Tot i les mesures decretades que ens impedeixen mantenir obertes les instal·lacions esportives municipals i que els nostres abonats i abonades puguin desenvolupar les seves activitats dirigides preferides, hem treballat per donar el millor de nosaltres mateixos perquè pogueu continuar amb les vostres rutines a través del nostre canal de YouTube.

Subscriviu-vos al canal de YouTube de Castelldefels Fem Esport i podreu gaudir de classes en directe a càrrec dels nostres tècnics.

De dilluns a divendres, tretze sessions diàries d’activitats dirigides per seguir des de casa. I els dissabtes, quatre sessions sempre en directe. En total, 69 classes en directe perquè no tingueu excuses per mantenir les vostres rutines d’activitat física i saludable.

Classes dirigides en directe i a la carta per a abonats i abonades

Us oferim quatre tipus de classe diferent segons la part del cos que volgueu treballar. Podeu consultar aquí la programació de classes del mes de novembre.

  • Cardiovascular: Ciclisme i Zumba
  • Tonificació: GAC, abdominals
  • Mixte: IBT, Cardiobox
  • Salut: Pilates, Postural, Estiraments i Gimnàstica suau

Tot i que les classes són en directe, els abonats i abonades poden, mitjançant l’app Can Roca Fem Esport, disponible en Android i iOS, fer els exercicis i seguir les classes a la carta, quan més et convingui!

Èxit d’assistència virtual

Gairebé 500 espectadors i espectadores, i més de 1400 reproduccions constaten que es tracta d’una bona fòrmula alternativa a la presencial mentre durin les restriccions per mantenir l’activitat física, per fer esport i fer salut.

L’objectiu és superar la xifra de 1000 subscriptors al nostre canal de YouTube per, entre d’altres coses, seguir sentint-nos acompanyats en aquests moments d’incertesa.

Comptem amb tu?

Back To Top