skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Certificado Covid No Obligatori Per Accedir Al CEM Can Roca

El certificat Covid ja no és obligatori per accedir al CEM Can Roca

Des del passat 28 de gener ja no és necessari el certificat COVID per accedir a les instal·lacions del Complex esportiu Can Roca. Tot i que es mantenen les recomanacions de distància, mascareta i higiene, i l’aforament torna al 100%.

El nou escenari contempla un aforament dels espais al 100% a excepció de les zones d’hidromassatge (4 persones), saunes (4 persones) i dutxes wellnes (3 persones) per garantir la distància.

No obstant això, la mascareta continuarà sent obligatòria a l’interior del complex esportiu Can Roca i es prega mantenir les rutines higièniques per no baixar la guàrdia.

I les classes a l’exterior del CEM Can Roca?

Si sou usuàris i usuàries del CEM Can Roca haureu notat una programació més intensa d’activitats dirigides a l’exterior per tal de millorar l’experiència esportiva respectant les restriccions obligatòries.

Entenem que es un privilegi gaudir d’uns espais exteriors per a la pràctica esportiva que calia aprofitar i que permeten dur a terme l’activitat sense mascareta en un entorn saludable i agradable per a la pràctica esportiva.

La programació d’activitats dirigides es distribueix en espais interiors i exteriors segons la planificació prevista i comunicada pel sistema de reserves a la app del CEM Can Roca. Les Activitats ubicades a l’espai exterior podrán ser realitzades a l’interior per causes climatològiques.

Són aquests els motius de l’increment de l’oferta de classes i activitats dirigides a l’exterior del Can Roca. Encara no ho heu provat?

Actualització de les llistes d’espera per a nous abonaments

Ja sabeu que quan el CEM Can Roca va arribar al nombre màxim d’abonats, l’Ajuntament de Castelldefels va obrir una llista d’espera amb la voluntat d’atendre les peticions en funció de les baixes que poguessin produir-se amb transparència i equitat.

Si ets a la llista d’espera, en aquest article t’expliquem com es gestiona i pots consultar la teva situació a la llista d’espera actual aquí.

Back To Top