Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org

V Torneig d’Handbol Platja Castelldefels tot i la pluja…

La pluja va fer acte de presència el dissabte al matí i va alterar el calendari de partits · Malgrat això, més de 1.000 jugadors i jugadores van poder gaudir d’un campionat que és “de facto” la Final del Campionat de Catalunya d’aquest esport

Els passats dissabte 27 i diumenge 28 de juliol, la platja de Castelldefels (a l’alçada del Passeig Marítim 352, al costat del xiringuito Iguana) va acollir la cinquena edició del Torneig d’Handbol Platja Castelldefels, una prova organitzada per l’Handbol Esportiu Castelldefels amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de la ciutat i que any rere any va acumulant més prestigi dins del món d’aquest esport.

Com ja va ocórrer l’estiu del 2016, el campionat va fer que la nostra ciutat esdevingués la seu de la Fase Final del Tour Català d’Handbol Platja, organitzat per la Federació Catalana d’Handbol (després d’haver passat per Gavà, Calella i Mataró). Això significava que Castelldefels acollia la Final del Campionat de Catalunya d’Handbol Platja, un esport ràpid i espectacular.

Al llarg de les dues jornades del torneig, hi van competir prop de 100 equips, que van aplegar més de 1.000 jugadors/es en gairebé 200 partits oficials que es van disputar en 7 pistes, amb una pista central amb grades.

La competició es va veure afectada per la pluja de dissabte i es va concentrar entre les primeres hores de dissabte i tot el diumenge. El torneig va incloure les categories Sènior, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví (tant masculí com femení).

Back To Top