skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Inscripcions per als cursos de Natació i Salut 2022-23 per a antics i nous cursetistes


ANTICS CURSETISTES


Si durant la temporada 2021-22 vas estar inscrit en un curs anual (octubre 2021-juny 2022) o al 3r trimestre (abril-maig-juny 2022), t’informem de com inscriure’t de manera preferent pel nou curs 2022-23 que comença l’1 d’octubre.

AQUÍ tens el nou catàleg d’activitats

SI TENS UN PROBLEMA TÈCNIC, DEMANA SUPORT abonats.esports@castelldefels.org

Pots apuntar-te a qualsevol curs que tingui places lliures, el sistema les assignarà automàticament per ordre d’inscripció.

La inscripció implica el pagament de l’activitat amb una targeta bancària, incloent-hi l’assegurança obligatòria de 5 € . El pagament de l’assegurança caldrà que el facis a l’apartat “PAGAMENTS PENDENTS”.

En el cas d’inscripcions de menors, la identificació al web caldrà fer-la amb les dades del TITULAR (persona adulta que va formalitzar la inscripció al curs 2021-22).

AQUÍ tens un manual explicatiu


NOUS CURSETISTES


Si no vas estar inscrit a cap curs durant l’última temporada, t’informem de com fer-ho a continuació.

AQUÍ tens el nou catàleg d’activitats

SI TENS UN PROBLEMA TÈCNIC, DEMANA SUPORT abonats.esports@castelldefels.org

En els cursos on la demanda NO superi l’oferta, s’adjudicaran les places a cadascun dels demandants.

En els cursos on la demanda SÍ que superi l’oferta, el dia 12 de setembre es realitzarà un sorteig per adjudicar-les. Pots informar-te del procediment aquí.

Un cop notificada l’obtenció de la plaça via e-mail o SMS, tindreu fins al 20 de setembre per a realitzar el pagament de l’activitat i l’assegurança obligatòria (5 €) a través del web i l’apartat ÀREA D’USUARIS CEM CAN ROCA – “PAGAMENTS PENDENTS”.

Si malgrat tot no has tingut sort, t’inscriurem en una llista d’espera que atendrem en cas de disponibilitat de places.

AQUÍ tens un manual explicatiu

Sol·licitud de plaça per a menors d’edat

Per tal de demanar plaça per a un membre de la família menor d’edat, caldrà que des de la pantalla UNITAT FAMILIAR donis d’alta un nou usuari associat a la teva fitxa. La petició de la plaça en el curs l’hauràs de fer des de la fitxa del menor.

En cas de requerir un suport individualitzat per a poder dur a terme l’activitat de forma inclusiva, caldrà que al web d’inscripció accediu a l’oferta reservada a tal efecte, activant el filtre “NESE: el meu fill necessita suport personalitzat per a realitzar l’activitat”.

El suport individualitzat caldrà que estigui justificat per raons diagnosticades pels centres de salut i que s’atenguin a qüestions de Necessitats Especials de Suport Educatiu (NESE). Serà imprescindible presentar el full diagnòstic a l’hora de formalitzar la inscripció.

Inscripció oberta al públic

Les places adjudicades i no formalitzades es posaran a disposició d’altres persones a partir del dia 22 de setembre.

+ Si teniu qualsevol dubte o necessiteu ajuda, contacteu amb nosaltres:

Back To Top