Saltear al contenido principal
936 641 054 esports@castelldefels.org
La Ciutat De Castelldefels Organitza Aquest Dijous 22 De Setembre Una Nova Trobada Empresarial Del Sector De L’esport

La ciutat de Castelldefels organitza aquest dijous 22 de setembre una nova trobada empresarial del sector de l’esport

El Centre de Suport a l’Economia local de Castelldefels, La Guaita, organitza avui una nova trobada empresarial del sector de l’esport a la nostra ciutat. L’objectiu de la mateixa no és altre que identificar els reptes empresarials que es presenten en aquest sector i aprofundir en les seves millores d’activitat i producció. Es tracta d’una jornada oberta a tots aquells empresaris i empresàries de Castelldefels vinculats a la indústria i serveis esportius, així com a institucions i associacions esportives.

Les valoracions i conclusions que se n’extreguin seran analitzades des de la UPC del Campus del Baix Llobregat pels alumnes que, guiats pel professorat de la universitat, plantejaran respostes i solucions innovadores a aquests reptes identificats per a crear sinèrgies de present i futur.

L’aportació de les entitats, a més de les seves valoracions i experiències sobre l’evolució del  sector i els nous requeriments tecnològics necessaris pel futur més proper, esdevenen elements fonamentals per a l’èxit de la trobada.

En el marc de la jornada es comptarà amb la presència de Álex Rivera, Gerent d’INDESCAT, el Clúster Català de l’Indústria de l’Esport, que va parlar de l’esport com a eina de desenvolupament econòmic; i amb el Delegat del Rector de la UPC al Campus del Baix Llobregat, José Manuel Yúfera, que informarà de les línies d’investigació de la UPC en l’àmbit de les tecnologies aplicades a l’esport.

Volver arriba