Saltear al contenido principal
936 641 054 esports@castelldefels.org
LA MARATÓ DEL MEDITERRANI 2016 TINDRÀ LLOC EL 12 D’OCTUBRE

LA MARATÓ DEL MEDITERRANI 2016 TINDRÀ LLOC EL 12 D’OCTUBRE

Avui dijous 6 d’octubre ha tingut lloc l’acte de presentació oficial de la 12a Marató del MediterraniGran Premi Ibercaja, que es disputa el proper 12 d’octubre. El vestíbul interior del Centre Comercial L’Ànec Blau ha estat l’escenari de l’acte en que es s’han donat a conèixer alguns dels detalls de la prova atlètica que organitzen conjuntament els ajuntaments de Castelldefels i Gavà, l’empresa Zona Vip Events, i que compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres.

En la presentació hi han intervingut el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, i el primer tinent d’alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Angel Díaz Naranjo. Amb ells, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme i director de la cursa, Josep María Antentas, el representant de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, Joan Morell, el director del Canal Olímpic (lloc de sortida i arribada de la cursa) i representant de la Generalitat de Catalunya, Arseni Da Palma, la gerent de l’Ànec Blau, Ana Torres, la directora d’Ibercaja Castelldefels, Núria Fortuny, i els doctors Gabriel Capellà i Mercè Pérez, representants de l’IDIBELL (Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge), la institució a la que aniran destinats una part dels ingressos per inscripció d’aquesta dotzena edició de la Marató.

Com és habitual la cursa presenta un bon circuit planer i per la platja amb sortida i arribada al Canal Olímpic. Enguany, un format ja clàssic en les darreres edicions, es pot participar en tres distàncies: Marató per equips, Mitja Marató de 21 km o 10 Km i s’espera, com és habitual, una gran afluència d’atletes.

Molta sort!

Volver arriba