skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Candidata Millor Esportista Femenina + 18 anys: Natividad Álvarez, Handbol Esportiu Castelldefels

Quan hi sents passió, motivació i amor per un esport, l’edat que indica el DNI no té gens d’importància per a l’esportista. Però sí que esdevé una dada inspiradora per als més joves que troben exemples de superació, sacrifici i compromís en què emmirallar-se.

A l’Handbol Esportiu Castelldefels hi descobrim un equip femení format per jugadores d’entre 35 i 53 anys, constituït aquesta mateixa temporada en què ha debutat a la Lliga Catalana Màsters Femenina, on està realitzant un gran paper lluitant per les primeres posicions. Natividad Álvarez Soro (20-09-1975) no és només la màxima golejadora de l’equip, sinó la referent i principal impulsora de la creació d’un conjunt que vol trencar barreres i estereotips, demostrant que l’esport de competició no té carnet.

Si vols que la Natividad sigui escollida com a finalista en la categoria a Millor Esportista Femenina de més de 18 anys, pots votar per la seva candidatura al següent enllaç a partir del divendres 6 de maig i fins al dilluns 16 de maig.

Vota aquí!

Back To Top