Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org

EL TOMTOM AURUN SUNSET BEACH BY IGUANA ‘ESCALFA MOTORS’

El proper 4 de juny té lloc a la platja de Castelldefels, concretament a la zona propera al Chiringuito IGUANA de Castelldefels, la TOMTOM AURUN SUNSET BEACH by Iguana, cursa atlètica i solidària que es disputa a la sorra de la platja, abans i durant la posta de sol, en quatre distàncies diferents (5, 10, 20 i 40 quilòmetres).

En un circuit circular d’1’25 km d’anada i 1’25 km de tornada, 2 quilòmetres i mig en total, es completaran les diferents distàncies, sempre trepitjant sorra blanda amb un recorregut perfectament marcat i delimitat. Hi haurà fins i tot zona de graderia mòbil per donar suport els atletes, a banda dels habituals espais reservats a l’avituallament.

Després d’un matí marcat per les activitats infantils, les proves per adults arrencaran a les 17h (amb la cursa de 40 km), començant la resta de distàncies a les 19h

La cursa manté inalterable el seu segell solidari, i així els diners recaptats enguany aniran a parar a l’ajuda als nostres grans, sent la causa escollida el programa GENT GRAN DE CREU ROJA.

Poden realitzar les inscripcions a https://www.aurunstore.com/inscripcion/

 

 

 

 

Back To Top