Saltear al contenido principal
936 641 054 esports@castelldefels.org
ÚLTIMES HORES DE TERMINI DE VOTACIÓ PER ALS PREMIS CIUTAT DE CASTELLDEFELS 2017

ÚLTIMES HORES DE TERMINI DE VOTACIÓ PER ALS PREMIS CIUTAT DE CASTELLDEFELS 2017

Avui dimarts 25 d’abril finalitza el termini de votació online dels nominats als Premis Ciutat de Castelldefels 2017.

El Teatre Plaza de Castelldefels acull el proper 12 de maig (20h) la 12a edició dels Premis Ciutat de Castelldefels, màxim reconeixement d’àmbit municipal que s’atorga amb l’objectiu de premiar a aquelles persones i entitats que han destacat en la defensa i salvaguarda de valors com la llibertat, la igualtat, el progrés, el civisme o la solidaritat.

Recordem que es divideixen en quatre categories:

  • Premi Ciutat de Castelldefels al Foment dels Valors Socials i Cívics 2017
  • Premi Ciutat de Castelldefels d’Economia i Innovació 2017
  • Premi  Ciutat de Castelldefels 2017
  • Premi Especial Ciutat de Castelldefels 2017

Recordem que en aquesta edició l’esport local hi és representat en dues d’elles. El FS Castelldefels PC, l’equip conformat per jugadors afectats per paràlisi cerebral, que forma part de l’estructura del FS Castelldefels, optarà al Premi Ciutat de Castelldefels al Foment dels Valors Socials i Cívics 2017, mentre que en Joan Prat, gran mestre d’arts marcials i conegut divulgador d’especialitats com el tai-txí o el chi kung, ho farà, a títol pòstum, ja que ens va deixar en recents dates, al Premi Especial Ciutat de Castelldefels

La novetat que presenta el certamen enguany és que s’ha pogut i es pot votar, fins avui 25 d’abril, via telemàtica, entrant al següent aplicatiu de participació cívica: https://participa.castelldefels.org/. Previ registre, totes aquelles persones que així ho desitgin encara tenen unes hores per emetre el seu vot.

Volver arriba