Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Actualització de preus i categories d'abonament al CEM Can Roca

Actualització de preus i categories d’abonaments al CEM Can Roca

El Ple de l’Ajuntament de Castelldefels, en data 27 d’octubre de 2023, va aprovar inicialment la modificació de les ordenances fiscals i preus públics per a l’exercici 2024, els quals van quedar aprovats definitivament el dia 19 d’aquest mes de desembre. Tot i l’actualització, Castelldefels continuarà sent la ciutat de la província de Barcelona que ofereix a la ciutadania els serveis esportius més econòmics.

Els preus dels abonaments i dels diferents serveis esportius no s’havien modificat des de juny de 2019. Han estat, per tant, congelats més de quatre anys. Aquesta actualització dels preus és necessària per tal d’aproximar el preu dels serveis als costos de producció i per garantir la seva qualitat.

Com serà el sistema d’aplicació de les noves tarifes?

IMPORTANT:
Les actualitzacions de preus i categories seran efectives a partir de l’1 de gener de 2024 i s’aniran aplicant als abonaments i a les persones afectades quan arribi el moment de la pròxima renovació.

Abonament Categoria Jove:

Franja d’edat actual: 14 a 29 anys. A partir de l’1 de gener de 2024: 16 a 25 anys

  • Usuaris  i usuàries amb abonaments individuals entre 26 i 29 anys: El canvi a categoria ADULT es produirà en data de pròxima renovació.
  • Filles i fills en abonaments familiars entre 26 i 29 anys: Seran BAIXA en data de pròxima renovació. La persona podrà formalitzar un nou abonament individual durant els 60 dies següents a la data de baixa.
  • Actuals abonats i abonades JOVES amb edats de 14 i 15 anys: Canvi automàtic a categoria INFANT en data de pròxima renovació.

Abonament Categoria Gent Gran

Franja edat actual: A partir dels 60 anys. A partir 1/1/24: Canvi a categoria ADULT

  • Abonades i abonats a partir de 65 anys: Canvi a categoria ADULT en data de pròxima renovació i aplicació automàtica de la bonificació JUBILAT: 39% en abonaments horari total  i 35% en horari limitat. Recordeu: Les bonificacions no són acumulables.

  • Abonades i abonats entre 60 i 64 anys: Canvi a categoria ADULT en data de pròxima renovació.

En el cas de les abonades i abonats entre 60 i 64 anys, podran beneficiar-se del descompte JUBILAT en el cas que aportin (màxim durant el mes previ a la renovació) el document que demostri ser titular d’una pensió pels següents motius:

  • Jubilació
  • Viduïtat
  • Incapacitat permanent absoluta

Abonaments anuals amb pagament fraccionat mensualment

S’elimina aquesta forma de fraccionament i els abonaments afectats es renovaran durant el 2024 com a MENSUALS. La regularitat dels pagaments serà la mateixa i el servei podrà donar-se de baixa sense permanències mínimes.

Si el titular desitgés canviar a un altre tipus d’abonament diferent del MENSUAL, haurà de comunicar-ho formalment a: abonats.esports@castelldefels o presencialment al CEM Can Roca durant el mes previ a la data de pròxima renovació.

Nou Abonament Piscina

Els actuals abonats que ho desitgin, podran canviar a aquesta nova modalitat en la pròxima renovació.

Si tens qualsevol dubte o necessites informació addicional, t’atendrem de seguida en abonats.esports@castelldefels.org o presencialment al CEM Can Roca.

Si vols conèixer tots els preus públics de la Secció d’Esports, pots consultar-los AQUÍ.

Back To Top