Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Renovació segon trimestre cursos de natació CEM Can Roca

IMPORTANT! Toca renovació del 2n trimestre dels cursos de natació i salut.

Abans de l’inici de les classes del segon trimestre dels cursos de natació per a nadons, infantil, juvenil i d’adults, a més de les activitats de salut en pista i salut aquàtica, toca renovar la quota. El termini per a efectuar la renovació és des de l’1 al 7 de gener, i recorda que tens també l’opció de canviar d’activitat. T’expliquem com fer-ho a continuació, és molt fàcil.

Us recordem que les classes del segon trimestre comencen el 9 de gener i acaben el 23 de març de 2024.

Renovació ¿digital o presencial?

Per facilitar l’accés al procediment de renovació a tots els usuaris i usuàries, obrim una via digital i una altra presencial, perquè facis servir la que et resulti més còmoda:

  1. Web de l’àrea d’usuaris. Per a identificar-te, hauràs d’utilitzar les credencials que vas fer servir la primera vegada. El pagament de la quota pendent es realitza amb targeta bancària a l’apartat PAGOS PENDIENTES.
  2. A la recepció del CEM Can Roca. En horari de 7 a 22 hores (veure quadre de disponibitat de dilluns a divendres). No cal demanar cita prèvia.

Atenció: si passat el dia 7 de gener no has liquidat la quota del curs, entendrem que no vols renovar i procedirem a donar-te de baixa com a usuari/ària

Si tens qualsevol problema, pots enviar-nos un correu a la direcció abonats.esports@castelldefels.org i t’atendrem de seguida.

Recorda: La renovació es de l’1 al 7 de gener, si no fas el pagament en aquest període entendrem que no estàs interessat/da i donarem de baixa l’activitat

Vols canviar de curs?

Atendrem presencialment la teva petició de canvi el dia 8 de gener al CEM Can Roca, en horari de 7 a 22 hores de dilluns a divendres. Si no vols perdre la plaça, però, igualment has de realitzar la renovació i després sol·licitar el canvi de curs.

Noves inscripcions i llistes d’espera

En cas que quedin places lliures després del període de renovació, s’oferiran als inscrits en llista d’espera a partir del 10 de gener. Per altra banda, si ets un nou usuari o usuària, podreu formalitzar la vostra inscripció a partir del 12 de gener a través de l’àrea d’usuaris del web o presencialment a la recepció del CEM Can Roca en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.

Si ets un nou usuari o usuària (no estas a la llista d’espera), podreu tractar de formalitzar la vostra inscripció a partir del 12 de gener amb les places que puguin quedar lliures.

I si no vas obtenir plaça en anteriors trimestres i estàs en llista d’espera, contactarem amb tu els dies 10 i 11 de gener, en cas que tinguem alguna plaça lliure.

Et recordem que les quotes contemplaran l’actualització de preus aprovada pel ple de l’Ajuntament en data 27/10/23.

Com sempre, restem a la vostra disposició per ampliar la informació o per atendre qualsevol incidència durant el procés de renovació i/o de noves inscripcions als cursos de natació i salut del segon trimestre al CEM Can Roca.

AQUÍ TENS EL NOU CATÀLEG D’ACTIVITATS

Back To Top