skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Cursos de Natació i Salut: renovacions del tercer trimestre

Si sou usuaris o usuàries dels cursos de natació i salut del CEM Can Roca, ha arribat el moment de renovar el tercer trimestre dels cursos de natació per a nadons, infantil, juvenil i d’adults, a més de les activitats de salut en pista i salut aquàtica. Toca renovar l’activitat. Us recordem que les classes del tercer trimestre comencen l’11 d’abril.

El termini per a liquidar el pagament de la renovació va del 2 al 13 de març, i recorda que tens també l’opció de canviar d’activitat. T’expliquem com fer-ho a continuació, és molt fàcil.

Com liquidar la quota de renovació del 3r trimestre?

  1. Web de l’àrea d’usuaris. Per a identificar-te, hauràs d’utilitzar les credencials que vas fer servir la primera vegada. El pagament de la quota pendent es realitza amb targeta bancària a l’apartat APARTAT PAGOS PENDIENTES.
  2. A la recepció del CEM Can Roca. En horari de 9 a 13 hores als matins i de 16 a 20 hores a les tardes de dilluns a divendres. No cal demanar cita prèvia.

Atenció: si passat el dia 13 de març no has liquidat la quota del curs, entendrem que no vols renovar, el donarem de baixa i la plaça serà oferta a les persones que puguin estar a la llista d’espera o als nous inscrits.

Si tens qualsevol problema, pots enviar-nos un correu a la direcció abonats.esports@castelldefels.org i t’atendrem de seguida.

Com identificar-se al web?

És molt senzill i segurament ja ho has fet per renovacions anteriors. Però per si de cas, aquí podeu descarregar-vos el manual d’ús.

I l’assegurança?

Si no vas liquidar l’assegurança obligatòria, cal pagar-la ara tant si ets abonat com si no. La quota de 5€ estarà pendent de pagament i cal que la seleccionis juntament amb la quota trimestral abans de fer el pagament.

I si voleu canviar d’activitat?

Atendrem la teva petició de canvi el 15 de març presencialment al CEM Can Roca en horari 9-13h i 16-20h. Però si no vols perdre la plaça actual, cal que la renovis i desprès sol·licitis el canvi.

Estàs en llista d’espera?

Si no vau obtenir plaça al passat i esteu en llista d’espera, contactarem amb tu els dies 16 i 17 de març en el cas de que tinguem una plaça per oferir-te.

Noves inscripcions

A partir del 20 de març podreu formalitzar la vostra inscripció de dos formes:

  • A través del web: Àrea d’usuaris. Si ho necessiteu, aquí teniu el manual d’ús
  • A la recepció del CEM Can Roca en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Pagament amb targeta bancària.

Qualsevol problema, contacta via abonats.esports@castelldefels.org i t’atendrem de seguida.

Back To Top