skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

FINAL DE TEMPORADA PEL SÈNIOR MASCULÍ DEL CASTELLDEFELS HOCKEY CLUB

Dissabte a la tarda va acabar la temporada 15-16 pel Sènior Masculí del Castelldefels Hockey Club, que va disputar la vuitena i última jornada del grup 2 de Primera Catalana, o el que és el mateix, la fase per evitar el descens a Segona.

Els roig-i-negres rebien a la Via Fèrria l’Atlètic Terrassa amb l’esperança d’esgotar les darreres opcions de permanència, gairebé remotes després d’haver perdut els set encontres anteriors, i malauradament aquest cop tampoc van poder trencar la tendència. Els d’Andrés Barrientos van perdre per 1-2 en un partit que van començar guanyant però en què els egarencs es van dur finalment el triomf malgrat els esforços d’una jove esquadra castelldefelenca que tot i no resignar-se en cap cas a la derrota no va poder ni tan sols ‘rescatar’ un punt.

Finalitzada la campanya s’ha consumat el retorn del Sènior Masculí del CHC a Segona Catalana, esperant i desitjant que sigui un pas enrera per a donar-ne dos o tres endavant. Es tracta d’un bloc de gran talent i futur que encara té moltes coses a dir en el món de l’hoquei herba.

Imatge: gentilesa de www.castelldefelshc.es

 

Back To Top