skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

ÈXIT DE LA 4a EDICIÓ DEL ‘TROFEU DE PATINATGE CIUTAT DE CASTELLDEFELS’

El passat diumenge 8 de maig, la Pista Poliesportiva de Can Roca, al carrer Doctor Trueta, va acollir la 4a edició del ‘Trofeu Ciutat de Castelldefels’ de Patinatge Artístic. La prova l’organitzava un cop més el Club Patinatge Castelldefels amb la clara voluntat que totes les integrants del club hi poguéssin participar, compartint competició amb companyes i rivals d’altres entitas.

Més de 150 patinadores distribuïdes en 14 grups d’11 nivells diferents, des Promoció i Inició fins a categoria Juvenil i Júnior B van fer les delícies del públic concitat a la instal.lació castelldefelenca. Les entitats convidades van ser el CPA Sagnier (El Prat), el CP Ribes, el CN Terrassa, el PA Sant Miquel de Molins de Rei, el CPA Sant Sadurní i el CPA Santa Eulàlia de les Roquetes (Les Roquetes, Garraf).

Per part del CP Castelldefels hi van competir un total de 50 patinadores, assolint l’entitat un nou èxit d’organització. La propera gran cita articulada pel CPC arribarà el 16 de juliol amb el ‘Trofeu Mediterrani de Patinatge Artístic’. 

Back To Top