Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Parc Cal·listènia Castelldefels Platja

Parc de Cal·listènia: Nou equipament esportiu a l’aire lliure a Castelldefels!

Dijous 12 de maig s’inaugura un nou equipament esportiu a l’aire lliure en Castelldefels per la pràctica de la Cal·listènia a la nostra platja. L’equipament es troba al costat de la Plaça de les Palmeres i serà un espai d’ús lliure i gratuït per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva cada cop amb més seguidors.

La instal·lació d’aquest equipament ha estat possible gràcies al treball des de la Comissió de platges de l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona i s’inaugurarà el pròxim 12 de maig a les 9.30 h.

Durant l’acte també es realitzaran dues sessions dirigides a l’espai per a nivells principiants i intermedis. Per participar cal que reserveu via APP si ets abonat al CEM Can Roca o trucant al CEM per telèfon al 936651054 en cas de no ser abonat.

Què és la cal·listènia?

La calistenia és un sistema d’exercicis físics que utilitza el propi pes corporal com a resistència. És perfecte per treballar la força, la flexibilitat, l’agilitat i la coordinació.

Quins beneficis té?

  • Es pot practicar arreu, tot i que l’ideal és disposar d’un parc on treballar en forma de circuit.
  • Només es necessita roba còmoda.
  • Permet millorar la teva condició física de forma global, la majoria d’exercicis requereixen una activació i tensió constant dels diferents músculs que intervenen en el moviment.
  • És un entrenament funcional, i, per tant, de gran ajuda a l’aplicació del dia a dia.
  • La seva metodologia dona lloc a la innovació sent la quantitat d’exercicis il·limitats.
  • Permet treballar amb un mateix esport força, agilitat i coordinació. Els exercicis d’alta dificultat requereix el treball simultani de totes aquestes qualitats físiques i la tècnica resulta de gran importància.
  • Connexió cos i ment, es requereix concentració
Back To Top