Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Noves restriccions d’ús al CEM Can Roca

Noves mesures al CEM Can Roca per adaptar-se als canvis establerts en matèria de salut pública per la Generalitat de Catalunya.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en la Resolució SLT/1/2021 d’ahir, 4 de gener, ha establert noves restriccions per a la pràctica d’activitats físiques i esportives per al període comprès entre el 7 i el 17 de gener, a conseqüència de l’evolució de l’actual situació de pandèmia.

Com afecten aquestes mesures a l’activitat del CEM Can Roca?

La Resolució estableix la “suspensió de l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius tancats a excepció de les piscines“, per la qual cosa:

  • Es tanca durant els 11 dies vinents, entre el 7 i el 17 de gener, la sala de fitness i es suspenen les activitats dirigides.
  • Les piscines es mantenen obertes amb les condicions actuals; aforament del 30% i cita prèvia amb assignació de torns.
  • A partir de l’11 de gener s’impartiran classes en directe, podeu consultar horaris en l’AppCan Roca Fem Esport.

En tenir més informació de l’evolució de les mesures, tornarem a contactar amb els/les abonats/des per informar.

En tant no tinguem establerta la situació sanitària i l’afectació en les activitats esportives, no es girarà cap rebut corresponent a l’any 2021.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres trucant al 93 664 10 54 al 664 242 892 (8h-14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres), o mitjançant correu electrònic 

Back To Top