Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
subvencions clubs i entitats esportives castelldefels

S’obre el termini per demanar subvencions per a clubs i entitats esportives de Castelldefels

Amb la publicació al BOPB s’obre la convocatòria de subvencions per a la temporada 2020-2021 destinada a Clubs esportius sense ànim de lucre de Castelldefels que promoguin i difonguin l’esport i la participació en competicions oficials. El termini de presentació de les sol·licituds serà des del dia 8 de juliol i fins al 4 d’agost del 2021 (ambdós inclosos). En aquest document trobareu un resum de la documentació que cal presentar.

S’estableixen a la convocatòria tres línies de subvenció i caldrà presentar una sol·licitud per línia, en cas d’optar a més d’una. Les línies són:

  1. LÍNIA 1: Adquisició de material i accions per a la prevenció i seguretat enfront de la COVID-19 i/o qualsevol altre situació excepcional que es decreti.
  2. LÍNIA 2: Ajut per al manteniment dels llocs de treball vinculats a les entitats esportives de la ciutat.
  3. LÍNIA 3: Suport per a la participació en activitats de competició.

Seguint aquest enllaç podreu accedir a l’enllaç al tràmit web amb tota la informació i documentació (bases, convocatòria, formularis…) per tal de fer la sol·licitud.

Què cal saber abans d’iniciar el tràmit?

És obligació legal disposar de certificat digital de l’entitat per tal de realitzar la presentació a la Seu Electrònica i signar tots el documents digitalment perquè el tràmit només es podrà tramitar d’aquesta manera i no es tindran en compte les sol·licituds i resta de documentació que no estigui signada digitalment.

Línia de subvencions per a escoles i AFAS

D’altra banda també s’han publicat al BOPB la convocatòria de subvencions destinada a escoles públiques, concertades o AFAS de Castelldefels per a la promoció de les activitats físiques i esportives en horari extraescolar.

En aquest cas s’han activat dos línies que corresponen als cursos 2020-2021 i 2021-2022. El termini de presentació de les sol·licituds per la Línia 1.1 serà des del dia 8 de juliol fins al 4 d’agost del 2021 (ambdós inclosos) corresponent al curs 2020-2021 i de l’1 a l 29 d’octubre per la Línia 1.2 corresponent al curs 2021-2022.

Com en el cas anterior, la tramitació de les sol·licituds només es podrà fer digitalment. En aquest cas a més preguem una lectura atenta de les noves bases de la convocatòria atès que són moltes les novetats i la documentación obligatòria nova, com per exemple el formulari de projectes normalitzat i el certificat de delictes de naturalesa sexual.

Si teniu qualsevol dubte, abans de presentar la sol·licitud, us encoratgem a que us poseu en contacte amb nosaltres i us donarem cita d’assessorament personalitzat. Contacteu aquí.

Back To Top