skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Premis Nit Esport Castelldefels 2021

Dos anys després, la Nit de l’Esport torna al Castell de Castelldefels

La gran nit de l’esport de Castelldefels es va tornar a celebrar de manera presencial el passat 2 de juliol, dos anys després de la última edició degut a la pandèmia de la COVID-19

Castelldefels va celebrar el passat 2 de juliol la 21ª edició de la Nit de l’Esport. La cerimònia, en la que es premien cada any els millors esportistes individuals i els equips de la ciutat, va tenir aquest any un objectiu especial: Reconèixer el treball i l’esforç durant aquesta època de pandèmia de totes les entitats esportives de la ciutat. Durant la celebració de la Gala de l’Esport va tenir lloc la presentació del futur Consell de l’Esport a Castelldefels.

El regidor d’Esport de l’Ajuntament de Castelldefels, Nico Cerpa va declarar durant la edició de la gala que “és necessari destacar la resiliència que han demostrar les entitats esportives de la ciutat de manera majoritària i en pocs dies”.  Cerpa també va recordar com “durant aquest dies van ser capaços de reestructurar-se i articular fórmules per seguir en contacte amb els seus esportistes i sobreposar-se a la adversitat i utilitzar aquesta situació per créixer des de la distància en format on-line”.

La normalitat ha trigat molt a tornar al mon de l’Esport i les entitats han sabut aplicar els estrictes protocols en cada una de les diferents fases de la pandèmia  per realitzar de manera segura , tant per els esportistes com a per el públic en les grades. Durant aquest any de pandèmia  l’Ajuntament de Castelldefels ha adaptat els equipaments, incrementant ajudes, col·locant personal de reforç i acompanyant a les entitats en tot allò que necessitessin.

A l’acte ha assistit l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el diputat delegat d’Esport de la Diputació de Barcelona, David Escudé; el regidor de Via Pública i Manteniment, Gent Gran i Esports, Fernando Cerpa i la representant de La Voz de CastelldefelsLinda López.

En primer lloc, es va fer un reconeixements In Memorian a la secretaria de la UE Castelldefels, Mª Angels i al President de la U.E. Vista Alegre, Fernado Pintado. Enguany no hi han hagut nominacions a les candidatures com en altres edicions sinó que s’han premiat els ascensos de categoria i als campions de diferents disciplines d’aquesta temporada 2020/21:

 • Tennis Taula Castelldefels per l’ascens a 2ª divisió Nacional del seu primer equipUE Castelldefels per l’ascens a 1ª Divisió del seu equip Juvenil “F”
 • UE Castelldefels per l’ascens a 1ª Divisió del seu equip Juvenil “F”
 • Baixsud Futsal. Campions de Lliga 2ª Divisió del seu equip Sènior Femení
 • Ainoa López del Club Judo Danès. Campiona d’Espanya júnior
 • Julia Queraltó del Club Judo Danès. Campiona de la Super Copa d’Espanya.
 • Akaki Tchelishvili del Club Judo Danès. Campió de la Copa Catalana.
 • Club Petanca Castelldefels. Campions d’Espanya de Tripletes del seu equip de la 1ª Divisió Catalana
 • UD Vista Alegre per l’ascens a 3ª categoria catalana del seu equip Amateur “C”
 • William Byron del Club Piraguismo Castelldefels. Campió d’Espanya +60.
 • Club Hockey Castelldefels. Campions de Catalunya de l’equip HC Mamis 9×9
 • Sara Hernández del Castelldefels Rugby Unión Club. Campiona d’Espanya juvenil de la Selecció Catalana.
 • EPA-Escola Pàdel Adaptat. Reconeixement especial.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Esport va comptat l’actuació de la “Cia Ukafellitos”, grup de Castelldefels de la Escola Danzarte de l’Associació Cultural Sueño Andaluz, qui va fer una actuació de Ball. Ukafellitos juntament amb el grup de Viladecans Dreambox, han format Ukabox, grup amb el que han estat semifinalistes de Got Talent, guanyadores del campionat d’Espanya World of Dance i classificades per a la final mundial en Los Angeles (California).

Per finalitzar l’acte, es va fer un petit homenatge al nostre veí i ex-entrenador de l’Handbol del Barça, Xavier Pasqual, que després d’una llarga trajectòria  en aquest equip, inicia un nou camí com a entrenador del Dinamo de Bucarest a Romania. En aquesta nova aventura li acompanyarà el seu fill, Alex Pascual que també jugarà al club romanès.

6054_625
Back To Top