Skip to content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Activitats Estiu CEM Can Roca

17 d’abril obrim les inscripcions per a les activitats d’estiu en el CEM Can Roca

A partir de les 9 h del 17 d’abril, ja podeu formalitzar les inscripcions a les activitats aquàtiques d’estiu que es duran a terme al CEM Can Roca.

Podreu formalitzar la vostra inscripció de manera presencial a la recepció de l’equipament (carrer Castanyer), o online a l’àrea d’usuaris del web

La modalitat de pagament serà per targeta al moment de la inscripció i caldrà aportar en el moment de la el DNI del cursetista i del pare/mare/tutor en cas de menors.

La inscripció en qualsevol activitat comporta automàticament el pagament de 5€ de l’assegurança mèdica, excepte si l’usuari és abonat i ja està assegurat en el període que dura l’activitat o fa una altra activitat i ja està assegurat.

Oferta d’activitats aquàtiques d’estiu 2023

Activitat Aquàtica per a adults (+16 anys):

Activitat de dos dies a la setmana amb tres nivells d’experiència (Iniciació, Perfeccionament i Entrenament).Descarrega aquí la informació i preus.

Activitat aquàtica per a joves de 13 a 18 anys:

Programa que té com a objectius millorar les habilitats dins l’aigua i incidir en l’aprenentatge motriu. S’introdueixen les tècniques d’estil, un cop el nen ha assolit un domini del medi adequat en les etapes anteriors. Tot i així, es continua tenint en compte l’evolució de cada nen, per adaptar la pràctica en cada cas, i els hàbits d’ordre i higiene. S’activen grups de 2 dies per setmana agrupats per edats: de 13 i 14 anys, i de 15 a 18.Descarrega aquí tota la informació i preus.

Activitat aquàtica per a infants de 3 a 12 anys:

Programa que té com a objectiu principal la familiarització de l’infant amb el medi aquàtic a partir del treball d’hàbits d’higiene, d’eines bàsiques motrius i petits desplaçaments, per aconseguir una autonomia motriu aquàtica. Les activitats es plantegen des d’una vessant pedagògica, que respecta l’evolució i la voluntat del nen, amb la finalitat de contribuir des de l’àmbit aquàtic a la seva educació integral. Descarrega aquí tota la informació i preus.

Activitats aquàtiques per a nadons:

Programa que té per objectiu familiaritzar al nadó amb el medi aquàtic, afavorir el seu desenvolupament físic, motriu i afectiu i desenvolupar els principis hidrodinàmics bàsics mitjançant formes jugades. Es practica a la piscina petita d’aprenentatge.

Una sessió setmanal de 30 minuts per a nadons d’entre 4 i 36 mesos. Descarrega aquí tota la informació i preus.

Activitat aquàtica de Salut:

Aquest programa compta amb dues línies diferenciades: D’una banda les activitats terapèutiques i d’altre per a dones embarassades.

La primera respon a un programa de salut rehabilitador on es duen a terme activitats aquàtiques amb una finalitat de treball purament correctiu – preventiu. Està dirigit a compensar i tractar desviacions de la columna vertebral, lesions i malalties (cardiovasculars, respiratòries, artritis, obesitat…).

I per a les dones en estat de gestació es fa una feina adequada als teus canvis físics i psíquics durant el període de gestació. Es portarà a terme respectant els diferents processos d’evolució de l’embaràs amb l’objectiu de millorar la condició física en general. Podeu descarregar aquí tota la informació i preus.

Hi ha cap tipus de bonificació en el preu de les activitat d’estiu?

Doncs sí, tot i que no seran en cap cas acumulables, les bonificacions seran les següents:

  • Abonats al CEM Can Roca: 25%
  • Família nombrosa: 20%
  • Persones menors de 30 no abonades inscrites al curs d’adults: 25%
  • Persones majors de 60 no abonades: 25%

Back To Top