skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

EL PARQUET DEL PAVELLÓ DE CAN ROCA TORNA A SER APTE PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA

Amb l’objectiu de donar una solució provisional, l’Ajuntament de Castelldefels ha dut a terme, amb un cost de 18.500 euros, uns treballs per polir i rebaixar el ciment que hi havia sota el parquet del Pavelló de Can Roca, ferm que s’ha tractat amb una capa acrílica de color blau que permet acollir entrenaments i partits d’algunes disciplines esportives

Així doncs alguns dels equips esportius de la ciutat tornaran a disputar competició oficial al Pavelló aquest cap de setmana del 22-23 d’octubre després dels desperfectes que les fortes pluges van causar el passat 23 de setembre i que van deixar la pista inutilitzable.

Això ha estat possible gràcies a una solució provisional que ha adoptat l’Ajuntament després de veure’s obligat a retirar la totalitat del parquet de la pista, que va resultat danyat perquè la coberta, que va ser impermeabilitzada al 2014, no va contenir l’aigua de pluja durant la tempesta. La superfície de fusta de la pista va resultar molt malmesa a causa de l’acció de l’aigua fins al punt d’aixecar-se i acabar sent irrecuperable. Els treballs de retirada, amb un cost d’uns 4.000 euros, es van iniciar el 30 de setembre i van acabar la primera setmana d’octubre. Amb l’objectiu de donar una solució provisional per poder finalitzar la temporada, l’Ajuntament ha dut a terme, amb un cost de 18.500 euros, uns treballs per polir i rebaixar el ciment que hi havia sota el parquet, ferm que s’ha tractat amb una capa acrílica que permet acollir entrenaments i partits d’algunes disciplines esportives.

No obstant això, hi haurà encara equips que no la podran fer servir en tota la temporada perquè la normativa federativa els obliga a jugar en parquet. És el cas del sènior femení del FS Castelldefels, el sènior masculí del CCR o el primer equip del CB Joventut Castelldefels. El que faran provisionalment és, tal i com ha succeït aquestes darreres setmanes, seguir jugant els seus partits de lliga al Poliesportiu municipal de Can Vinader o en d’altres instal·lacions esportives de centres educatius, si s’escau, o fins i tot a municis veïns com Gavà o Viladecans.

Un cop s’hagi resolt aquest problema, la intenció que hi ha a la regidoria d’Esports és instal·lar un nou parquet a la pista del Complex Poliesportiu de Can Roca. Un Poliesportiu on es col·locarà en pocs dies una nova porta d’emergència.

Així les coses, per perjudicar el mínim possible a les entitats, el regidor Fernando Cerpa entén que la reparació del sostre hauria de realitzar-se al final de la temporada, al juny-juliol l’any vinent, 2017.

Imatge: Andrés Burgos

Back To Top