skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Pedalada popular a Castelldefels

Pedalada popular a Castelldefels, t’hi apuntes?

Aquest diumenge 24 de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, organitzen una pedalada popular. Entre els participants que completin el recorregut es sortejaran 2 bicicletes i 5 cascos.

No cal inscripció prèvia, només ser-hi a l’hora de la sortida al punt de partida equipats/des amb la bicicleta i els complements de seguretat habituals, i gaudir d’un recorregut accessible i assequible per a tots els públics. Podeu descarregar aquí el recorregut de la pedalada popular, l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat. La sortida serà a les 10:00 del matí des de la plaça de l’Església, i el recorregut s’acabarà amb una botifarrada al Parc de la Muntanyeta durant la Festa de la Bicicleta.

Les persones participants en la bicicletada popular podran participar en el sorteig de 2 bicicletes i 5 cascos que es durà a terme a l’arribada al Parc de la Muntanyeta, on es repartirà el segon avituallament a canvi del tiquet lliurat a la primera parada, fet que assegura que només el rebin els participants que han passat el primer control del circuit. Aquest tíquet porta un número que servirà per a introduir en una urna transparent i visible, que servirà per extreure els tiquets guanyadors del sorteig. Podeu descarregar aquí les bases del sorteig.

El recorregut per Castelldefels de la bicicletada popular

El recorregut per Castelldefels s’iniciarà a la plaça de l’Església, seguint per Doctor Ferran i connectant amb l’avinguda de la Pineda. Després pel carrer Molinot, seguint per l’avinguda de Màlaga, passeig de Pitort fins a l’avinguda del passeig Marítim i fins a la platja (Pl. Palmeres, 1r. avituallament). A continuació es recorre tot el front marítim de la ciutat fins a l’avinguda del Canal Olímpic, carrer d’Aragó i tornada al centre per l’avinguda de la Pineda. El final, al Parc de la Muntanyeta amb la botifarrada.

Normes de la pedalada

  • Respectar en tot moment les normes de trànsit i indicacions dels agents de policia i del personal de l’organització. Principalment, no envair el sentit contrari en trams amb trànsit obert.
  • El casc és sempre recomanable i obligatori per a menors de 16 anys.
  • Prohibició de bicicletes infantils d’equilibri sense pedals.
  • No està permès portar mascotes.
  • Després del vehicle de tancament (escombra), el trànsit queda restablert, per la qual cosa si són depassats hauran de respectar les normes de trànsit.

Si vols celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, apunta’t a la bicicletada popular de Castelldefels. És saludable, és sostenible. T’hi sumes?

Back To Top