skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Renova el teu curs de natació i salut per al tercer trimestre

Abans de l’inici de les classes del tercer trimestre dels cursos de natació per a nadons, infantil, juvenil i d’adults, a més de les activitats de salut en pista i salut aquàtica, toca renovar la quota.

El termini per a efectuar la renovació és des del 7 de març al 15 de març, i recorda que tens també l’opció de canviar d’activitat. T’expliquem com fer-ho a continuació, és molt fàcil.

Renovació digital o presencial

Per facilitar l’accés al procediment de renovació a tots els usuaris i usuàries, obrim una via digital i una altra presencial, perquè escollis la que et resulti més còmoda:

  1. Web de l’àrea d’usuaris. Per a identificar-te, hauràs d’utilitzar les credencials que vas fer servir la primera vegada. El pagament de la quota pendent es realitza amb targeta bancària a l’apartat PAGOS PENDIENTES.
  2. A la recepció del CEM Can Roca. En horari de 9 a 13 hores als matins i de 16 a 20 hores a les tardes. No cal demanar cita prèvia.

Si no vas liquidar l’assegurança obligatòria, cal pagar-la aquesta setmana tant si ets abonat com si no. En aquest cas, la quota de 5 € estarà pendent de pagament i hauràs de seleccionar-la juntament amb la quota trimestral abans de fer el pagament total.

Atenció: si passat el dia 15 de març no has liquidat la quota del curs, entendrem que no vols renovar i procedirem a donar-te de baixa com a usuari/ària

Si tens qualsevol problema, pots enviar-nos un correu a la direcció abonats.esports@castelldefels.org i t’atendrem de seguida.

Vols canviar de curs?

Atendrem presencialment la teva petició de canvi els dies 17 i 18 de març al CEM Can Roca, en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Si no vols perdre la plaça, però, igualment has de realitzar la renovació i després sol·licitar el canvi de curs.

Noves inscripcions i llistes d’espera

Si ets un nou usuari o usuària, podreu formalitzar la vostra inscripció a partir del 24 de març a través de l’àrea d’usuaris del web.

I si no vas obtenir plaça en anteriors trimestres i estàs en llista d’espera, contactarem amb tu els dies 21 i 22 de març, en cas que tinguem alguna plaça lliure.

Com sempre, restem a la vostra disposició per ampliar la informació o per atendre qualsevol incidència durant el procés de renovació i/o de noves inscripcions als cursos de natació i salut del tercer trimestre al CEM Can Roca.

Back To Top