skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Renovació Cursos Natació CEM Can Roca Castelldefels

Abans de Nadal, toca renovar els cursos de natació!

El 22 de desembre acaben les classes del primer trimestre dels cursos de natació de nadons, infantil, juvenil i adults, a més de les activiatats de Salut pista i Salut aquàtica.
I abans de que tornin les classes del segon trimestre toca renovar. Cal fer-ho entre el 19 de novembre i el 14 de desembre i t’ho possem molt fàcil perquè abans de Nadal hagis renovat.

Renovació digital o presencial?

Ja hem dit que t’ho posem molt fàcil. Tens dos vies per renovar el curs de natació corresponent:

  1. A través de l’àrea d’usuaris del web. Hauràs de fer servir les credencials que vas utilitzar la primer vegada. Per si de cas, aquí pots consultar el manual d’ús.
  2. Demanant cita prèvia per venir a fer efectiva la renovació presencialment a la recepció del CEM Can Roca. Escolliu si us plau l’opció “Renovació curs trimestral“.

Si passat el dia 14 de desembre no has liquidat el preu del curs, entendrem que no vols renovar-lo i el donarem de baixa!

Si no vas liquidar l’assegurança obligatòria al primer trimestre, cal pagar-la ara tant si ets abonat com si no. En aquest cas, la quota de 5€ estarà pendent de pagament i cal que la seleccionis juntament amb la quota trimestral abans de fer el pagament.

Vols canviar de curs?

Si no vols perdre la plaça actual, cal que la renovis i desprès sol·licitis el canvi. Atendrem les vostres peticions els dies 16 i 17 de desembre, en aquest cas presencialment al CEM Can Roca tot i que demanant cita prèvia (opció canvi de curs).

Ets un nou usuari o usuària?

I si sou un nou usuari o usuària del cursos de natació, podreu formalitzar la inscripció a partir del 23 de desembre a través de l’àrea d’usuaris del web. Recordeu que podeu consultar aquí el manual d’ús de la plataforma.

Com sempre, estem a la vostra disposició per ampliar la informació o per atendre qualsevol incidència durant el procés de renovació i/o nova inscripció al cursos de natació del segon trimestre al CEM Can Roca. Podeu adreçar-nos un correu electrònic aquí.

Back To Top