skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Torna la Nit de l’Esport!

El proper 27 de maig, al Pavelló de Can Vinader, està prevista la XXII edició de la Nit de l’Esport de Castelldefels un acte que té com a objectiu reconèixer els i les esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores, i persones vinculades a l’esport de la nostra ciutat.

La data màxima per presentar candidatures individuals i els reconeixements especials a la Nit de l’Esport serà el dijous, 14 d’abril i per presentar candidatures per Equips la data límit serà el dilluns 9 de maig.

Enguany, tornen les votacions populars dels candidats i candidates en les categories individuals tal com es feia abans de la pandèmia de la Covid-19. L’objectiu continua sent el reconeixement de les qualitats, els esdeveniments esportius i les actituds personals i socials vinculades a l’activitat física i esportiva. Donar suport i promocionant l’esport a la nostra ciutat, en l’àmbit individual i col·lectiu: ”Fem créixer Castelldefels”.

Les candidatures de la Nit de l’Esport 2022: Condicions de participació.

  • Totes les entitats esportives i clubs de Castelldefels, podran presentar a concurs a un sol esportista o equip per categoria.
  • Aquesta proposta serà enviada a la Comissió Gestora, que la traslladarà al Comitè d`anàlisi i estudi de les candidatures, per a la seva deliberació.
  • Els clubs i entitats determinaran internament els seus criteris per seleccionar els seus candidats a la Nit de l’Esport.
  • No es podran proposar com a candidats/es els/les que hagin estat guanyadors/es en l’edició de l`any anterior.
  • Cal que cada club adjunti, un breu currículum esportiu tècnic amb la trajectòria durant la temporada, per cada esportista suggerit.
  • El període per tenir en compte els mèrits esportius serà el comprès entre juny del 2021 i el 14 d’abril o el 9 de maig del 2022, segons les diferents categories.
  • Per evitar errors, les candidatures obligatòriament s’hauran de presentar en format Word digital. No s’admetran formularis fets a mà.
  • Tots els/les candidats/es de les categories individuals i reconeixements especials, hauran de participar en el “Media Day”, entre el divendres, 15 d’abril i diumenge, 1 de maig, per tal d’obtenir imatges i declaracions per a la promoció del vot popular.

Tornen les votacions populars a les xarxes socials en les categories individuals de la Nit de l’Esport

Per mitjà de les xarxes socials i de la pàgina web www.castelldefelsfemesport.com es podrà votar de forma popular a les quatre categories individuals de millor esportista (masculí i femení i de més de 18 anys i de formació).

La persona més votada serà finalista en la categoria a la qual pertany, passant a formar part dels tres (3) candidats i candidates a valorar pel jurat. Si aquesta persona ja estigués com a finalista, s’escolliria a la següent més votada de la llista popular.

Està previst que computi únicament un (1) vot per persona i IP. El termini de votacions estarà obert del divendres, 6 de maig fins al dilluns, 16 de maig a les 15.00 hores.

D’altra banda, el web www.castelldefelsfemesport.com gestionarà tota la informació relativa a l’esport local i vinculada a la Nit de l’Esport, per utilitzar-la de manera convenient com a suport pràctic, per les persones que formin part del Comitè d`anàlisi i estudi de les candidatures i del Jurat Resolutori.

Back To Top