skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Can Roca Reobre Portes

El CEM Can Roca reobre portes el 25 de juny

El 25 de juny, el CEM Can Roca reobre portes i torna l’activitat amb les limitacions d’aforament i mesures d’higiene pròpies de la nova normalitat. Aneu escalfant el vostre abonament…

L’aforament de Complex Esportiu de Can Roca estarà limitat a un 50% i controlat mitjançant sensors tèrmics que no identifiquen la persona ni registren cap dada personal, únicament fan el càlcul de persones per espai.

Davant d’una situació molt nova i inusual fins ara, us demanen comprensió davant de qualsevol incidència que pugui sorgir. No dubteu a comentar allò que us sembli convenient amb el personal de l’equipament, estem per col·laborar amb vosaltres i qualsevol suggeriment serà benvingut i atès en la mesura de les nostres possibilitats.

A continuació responem a preguntes bàsiques respecte del nou sistema de funcionament.

Caldrà reserva prèvia per accedir-hi?

Excepte en les activitats dirigides obertes, la resposta és no.

Tenim preparat un sistema similar al de reserva de classes per activar si cal la reserva d’horari per accedir al CEM Can Roca però que únicament activarem en cas de necessitat, en funció de l’assistència d’abonats. En cas d’activar aquest sistema us avisarem amb antelació.

Si s’ha arribat al 50% d’ocupació de la instal·lació, es tancarà l’accés?

. L’aforament de l’equipament serà visible a l’entrada de la instal·lació i properament en aquest mateix web. Si s’arriba al màxim, a la recepció s’informarà els abonats i abonades que no s’hi pot accedir i que caldrà esperar.

Si aquesta situació arribés a ser freqüent, s’activaria el sistema de cita prèvia comentat en el punt anterior.

Com s’accedirà al CEM Can Roca?

L’accés al CEM Can Roca es farà per l’entrada del carrer Doctor Trueta, on està ubicada la sala de fitness. L’entrada principal del carrer Castanyer serà per a cursetistes de les activitats d’estiu i atenció presencial per a gestions (amb cita prèvia).

L’objectiu és repartir la gent i evitar les concentracions a l’entrada per garantir-ne la distància de seguretat.

Caldrà mascareta i/o guants per accedir al centre esportiu?

Mascareta sí, excepte en el moment de la pràctica esportiva. Els guants no seran obligatoris tot i que a l’equipament hi haurà diferents punts amb gel desinfectant que recomanem utilitzar amb freqüència.

Per fer ús de les màquines del gimnàs es recomana que la tovallola obligatòria sigui de grans dimensions, per cobrir més espai de l’habitual i serà obligatori que l’abonat/abonada netegi amb desinfectant la màquina usada.

Podré fer ús dels vestidors?

Sí. Els vestidors es podran fer servir de manera lliure, tot i així trobareu indicacions per tal de mantenir la distància de seguretat.

Estaran oberts tots els serveis de l’equipament?

Excepte les saunes, la resta de serveis estaran oberts amb l’aforament limitat al 50% i trobareu indicacions en els diferents espais.

Les sales per a activitats dirigides estaran igualment amb l’aforament limitat, tot i que intentarem ampliar la capacitat fent activitats a l’exterior (sempre amb reserva prèvia).

A la sala de fitness hi hauran màquines inhabilitades, amb la senyalització corresponent, per garantir-ne la distància de seguretat.

D’altra banda, a partir del 25 de juny a més de continuar amb l’atenció telefònica, obrirem també l’atenció presencial al CEM Can Roca. Això sí, obligatòriament amb cita prèvia.

Back To Top