skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org
Inici Cursos de natació i salut en CEM Can Roca

A punt per l’estrena de les activitats programades de natació i salut?

El proper 2 d’octubre tornen les activitats programades de natació i salut per adults i infants al Complex Esportiu Can Roca de Castelldefels. Ja ho teniu tot a punt? Doncs no patiu perquè en aquest article trobareu tota la informació que necessiteu per la vostra estrena!

Quines activitats programades de natació i salut començen el 2 d’octubre?

A partir del 2 d’octubre arrenquen els cursos de natació per adults, natació infantil, escola d’esquena, natació per embarassades, activitats aquàtiques terapèutiques i natació nadons. I una novetat, Mamigim!

A continuació podreu descarregar tota la informació de cada curs o servei on trobareu explicades les característiques de les sessions, els objectius del curs i el material necessari per dur a terme l’activitat, així com la normativa general i la gestió dels vestidors.

Si teniu dubtes respecte aquest tema o de qualsevol altre, estem per a ajudar-vos. Podeu contactar trucant als telèfons 936 641 054 o 664 242 892, de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i de 15 a 20 hores. Els dissabtes de 9 a 14 hores o en qualsevol moment escrivint-nos un correu.

Back To Top