skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

És el moment de regularitzar el teu abonament!

Una vegada s’ha adaptat el funcionament del CEM Can Roca a les noves normes i s’han tornat a obrir serveis fins ara tancats, és el moment de regularitzar el teu abonament. Tot i que el tancament de serveis no ha estat total, l’Ajuntament de Castelldefels compensarà un total de 31 dies a tots els abonaments.

Quines són les opciones de compensació?

COMPENSACIÓ TEMPORAL: Vàlida per a qualsevol tipus d’abonament

S’afegiran 31 dies a la data de propera renovació. A tall d’exemple, en cas d’un abonament trimestral, la vigència des de la data d’alta serà de 4 mesos en lloc dels 3 previstos. Aquesta opció s’aplicarà de manera automàtica.

COMPENSACIÓ ECONÒMICA: Vàlida per abonaments trimestrals i anuals

En el cas dels abonaments trimestrals i anuals d’1 o 2 pagaments, es retornarà via transferència bancària al compte d’origen l’import corresponent a 31 dies. Es mantindrà la data de propera renovació.

Per acollir-se a aquesta opció, serà obligatori comunicar-ho al correu electrònic abonats.esports@castelldefels.org fins al 18 de febrer com a data màxima.

Cal tenir present què:

  • El 19 de febrer es reactivarà de nou el cobrament de rebuts.
  • Tots els abonaments actius tindran assignada l’opció 1 “compensació temporal” de manera automàtica, no caldrà comunicar-ho.
  • Els abonats interessats en l’opció 2 “compensació econòmica”, podran comunicar el canvi des d’avui mateix i fins al 18 de febrer.
  • Als abonats que disposin d’un armariet de lloguer, se’ls aplicarà la mateixa regularització que en l’abonament.

SUSPENSIÓ DE L’ABONAMENT

Si t’estimes més esperar-te a venir, però no vols donar de baixa el teu abonament, existeix la possibilitat de suspendre’l entre 3 i 6 mesos, el cost del servei  és de 10 € per abonament.

La suspensió afectarà a tots els membres i caldrà comunicar-ho al correu electrònicabonats.esports@castelldefels.org

Si teniu dubtes respecte d’aquest tema o de qualsevol altre, estem per ajudar-vos. Podeu contactar trucant als telèfons 936 641 054 o 664 242 892, de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i de 15 a 20 hores. Els dissabtes de 9 a 14 hores o en qualsevol moment escrivint-nos un correu.

Back To Top