skip to Main Content
936 641 054 esports@castelldefels.org

Es reprenen els cursos de natació infantil a partir del 8 de març

La Resolución SLT/516/2021 de 26 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, actualitza una sèrie de normes que afecten abonats i cursetistes i que us detallem tot seguit.

Activitats dirigides de Salut i Natació

Es reprenen el cursos de natació infantil 3 i 4 anys anuals i trimestrals. La resolució permet aquells grups de 6 participants, motiu pel qual els grups de familiarització amb el medi aquàtic es reiniciaran a partir del dilluns 8 de març, en els horaris i funcionament habituals abans de la darrera sessió. Les classes del 2n trimestre acabaran el 27 de març.

La resta d’activitats aquàtiques i de salut (natació infantil, nadons i adults) es reiniciaran a partir del 3r trimestre (6 d’abril), sempre que les indicacions de les autoritats sanitàries ho permetin. Us anirem informant a mesura que es coneguin més dades.

Com es resol la qüestió econòmica en les activitats dirigides?

Cursos de 3 i 4 anys que es reprenen el 8 de març.

  • Anuals: Es retornarà d’ofici la quantitat corresponent al període afectat via transferència bancària.
  • Trimestral: A partir del 8 de març es giraran els rebuts corresponents a la durada del curs: del 8 al 27 de març.

Resta d’activitats de salut i natació.

  • Anuals: Quan hagi data d’inici confirmada, es retornarà d’ofici la quantitat corresponent al període afectat via transferència bancària.
  • Trimestrals: Quan hagi data d’inici confirmada, es girarà el rebut corresponent a la durada del curs.

La renovació pel 3r trimestre (abril, maig i juny) serà automàtica?

SÍ, tant pels cursos que es reprenen el 8 de març així com pels que encara no tenen data d’inici confirmada. Si vols donar de baixa el teu curs, caldrà comunicar-ho fins al 16 de març la pels canals habituals:

Ús lliure d’espais esportius i activitats dirigides obertes

S’amplia l’aforament de la piscina, que passa del 30% al 50%. Els horaris dels torns seran els mateixos i caldrà que seguiu fent la reserva a través de l’app. La sauna, bany de vapor, banyera d’hidromassatge i dutxes wellness continuaran tancades.

S’amplien les places a les activitats dirigides obertes?

Sí, la qual cosa augmentarà les places disponibles:

  • ESPAIS TANCATS: Es passa de grups de 6 persones al 30% de l’aforament de la sala.
  • ESPAIS OBERTS: Es passa de grups de 6 persones al 50% de l’aforament de l’espai.

En qualsevol cas, caldrà que seguiu fent la reserva a través de l’app. En cas de pluja, les activitats ubicades a zones exteriors passaran al pavelló del CEM Can Roca. Podeu consultar el quadrant d’activitats aquí o descarregant l’app Can Roca fem esport.

D’altra banda, no hi ha canvis respecte de l’aforament i les condicions d’ús a la sala de Fitness.

Per on s’accedirà als diferents espais?

  • Piscina: Accés per la recepció principal del carrer Castanyer
  • Sala fitness: Accés per la recepció planta -2 del carrer Dr. Trueta 
  • Activitats dirigides obertes: Accés per la recepció planta -2 carrer Dr. Trueta. Les activitats que es realitzen al pavelló del CEM Can Roca, l’accés serà pel lateral de la instal·lació.

Si tens un problema tècnic, no te’n surts amb l’ús de l’app o tens qualsevol altra qüestió en la qual puguem ajudar-te, estem a la teva disposició a:

És important recordar que la mascareta és obligatori portar-la en tot moment a la sala de fitness i a les activitats dirigides quan es realitzen en espais tancats. Els usuaris de piscina només se la podran treure en el moment que estiguin a l’aigua.

Per últim, podreu suspendre l’abonament fins a un període màxim de sis mesos amb un preu públic únic de 10 €.

Back To Top